Uutiset

Fine Audit tarjoaa uutta innovaatiota auditointiin ja sertifiointiin

Fine Audit tarjoaa uutta innovaatiota auditointiin ja sertifiointiin

Fine Audit Oy tarjoaa yhdessä C1 Certification Ab:n kanssa uutta innovaatiota auditointiin ja sertifiointiin. Tämä yhteistyö mahdollistaa Fine Audit Oy:n auditointipalveluiden saatavuuden kaikkiin pohjoismaihin. Fine Audit Oy toteuttaa auditoinnit ja auditoinneista vastaa C1 Certification Ab, jonka kansainvälistä akkreditointia valvoo SWEDAC (Swedish Board for Accreditation and Conformity Assessment).


Mitä on C1?

C1-sertifiointimenetelmä perustuu neljään avainasiaan: nopeuteen, ainutlaatuisuuteen, ystävällisyyteen ja kokemukseen. Tämä lähestymistapa edustaa tapaamme toimia ja olla yhteydessä sidosryhmiimme. Se tarkoittaa nopeaa saatavuutta, ainutlaatuista liiketoimintajärjestelmää, ystävällistä asiakaskokemusta ja pitkää kokemusta alalta.


Miksi C1?

C1-sertifioinnin vahvuuksiin kuuluu ylivoimainen C2-järjestelmä, joka on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi kaikille: asiakkaille, auditoijille ja akkreditointiviranomaisille. Se on helposti skaalattava ja tietoturvallinen järjestelmä, joka tukee C1 Certificationin vaatimuksia ja toiminta-ajatusta.

Tutustu C1-sertifioinnin vahvuuksiin ja osaamiseen tästä (linkki https://fineaudit.fi/c1-certification)


Uusi lähestymistapa

C1 on alalla uusi yritys Suomessa tuoden mukanaan modernia lähestymistapaa auditointeihin. Tämä lähestymistapa keskittyy vahvasti asiakkaisiin ja auditoijiin sekä uuteen sertifiointimenetelmään, joka perustuu seitsemään johtamisen periaatteeseen sekä kypsyysmalliin, joka auttaa ymmärtämään, missä vaiheessa laadunhallinnan kehityskaarta organisaatio on ja mitä tarvitaan seuraavien askeleiden ottamiseksi.


Ota yhteyttä – me autamme!

Fine Audit Oy on innoissaan voidessaan tarjota C1-sertifiointia ja auttaa organisaatioita ottamaan seuraavan askeleen laadunhallinnan ja sertifioinnin saralla. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja lähdetään yhdessä rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Lisätietoja:
Janne Simola, 044 988 4569, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fine Audit Oy

Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

Puh. 020 729 0600
toimisto@fineaudit.fi
Y-tunnus: 1901609-6

Image